GYLLEBO GÅRD
/

i utkanten av natursköna Häckeberga naturreservat

 

OM OSS

Gyllebo gård är en gård som gått i generationen inom familjen. Huvudsysslan med hästuppfödning (av dressyr- och hoppstammade hästar) och jordbruk existerar fortfarande - dock i mindre skala. De totalrenoverade lokalerna som i dag används till vår nya uthyrningsverksamhet för bed & breakfast, konferens- eller festlokaler har tidigare varit ett fullskaligt avelsstall.


SERVICE

Vi tillhanda håller service utefter dina önskemål! Våra gäster är alltid i fokus. Vi har from våren inlett samarbete med Gissholm catering vilket innebär att vi nu kan erbjuda fullservice med både festlokaler och catering.

TEAMET

Vi är ett småskaligt familjeföretag utan fasta kontorstider. Detta gör vår verksamhet personlig.


Bröllop på Gyllebo våren 2022

Att ha vår reception på Gyllebo gård var ett utav de bästa besluten vi tog inför bröllopet. Miljöerna och lokalerna är fantastiska och villkoren är schyssta och bidrar till mindre stress inför och på bröllopet. Jag och min fru kan verkligen rekommendera Gyllebo gård  då detta ställe bidrog enormt mycket till en bröllopsdag då vi inte vill ändra en ända detalj."

Läs hela recension och se bilder från bröllopet

Julmingel på Gyllebo december 2022

Se bilder och filmer från årets julmingel på Gyllebo, en härlig tillställning med Sjögrens med vänner som vi hoppas kunna arrangera som ett återkommande event. 
Samtal
Om
Instagram